Het Dek

Het Dek is op en top eilandsfeer! Het hergebruikte hout op de gevel geeft het Dek een verweerde en natuurlijke uitstraling. Op de (gemeenschappelijke) dakvlonders worden vlindervriendelijke bloemen- en plantenbakken geplaatst voorzien van vlinderhotels.

De Tuin

Dé groene oase van de Oosterlingen: de gevel van de Tuin is volledig bedekt met klimgroen. Dit zorgt voor verkoeling en waterbuffering in de stad. Tussen de planten hangen verschillende huismuskasten.

Het Hof

Robuust en modern, dat is Het Hof! Zodra je het Hof binnenstapt ervaar je direct de bijzondere lichtval en de unieke trappen. Het kunstwerk aan trappen leidt je naar jouw studio, appartement en naar het collectieve dakterras.

Het Riet

In het Riet staat de natuur centraal! Dit ervaar je door de groene daktuin in combinatie met de natuurlijke gevel van kalk, riet en biobased hars (biobased composiet). De natuurbeleving vanaf de daktuin wordt versterkt door de ligging naast het groene gebouw de Tuin. Het Riet betreed je vanuit het Hof.

Het Huis

Het Huis is dé ode aan het natuurlijke eilandleven op Oostenburg. De gevel is gemaakt van ‘rammed earth’ ofwel ‘gestampte aarde’ wat zorgt voor een unieke, levendige en duurzame uitstraling. Het vakmanschap straalt ervan af! Bijkomend voordeel is dat deze dikke gevel een stabiel binnenklimaat oplevert.

De Imker

Verbindend dat is de Imker! De Imker is het bijenparadijs van Oosterlingen Het dak is ingericht met bloemen, kruiden en plekken waar bijen blij van worden. Zo draagt Oosterlingen bij aan de bestuiving van bloemen, struiken en bomen in de stad.

De Zwaluwtoren

De Zwaluw is dé warme, gloedvolle blikvanger van de Oosterlingen. Dit gebouw wordt compleet in de kleur terracotta uitgevoerd. De Zwaluw torent met haar zeventien verdiepingen boven alle Oosterlingen uit. Op het dak vind je een gezamenlijk terras met waanzinnig uitzicht over Amsterdam!

7 gebouwen met karakter

De verkoop van de Oosterlingen verloopt in fases. De voorbereidingen voor fase 1 zijn in volle gang. Bekijk het aanbod in fase 1 in de woningzoeker.

Het Dek

Het Dek is op en top eilandsfeer! In fase 1 gaan hier drie- en vierkamerappartementen en één stadswoning in verkoop. 

Het Hof

Robuust en modern, dat is het Hof! In fase 1 gaan hier studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen in verkoop.

Het Riet

In het Riet staat de natuur centraal. De patio-appartementen gaan in een latere fase in verkoop.

De Tuin

De Tuin is dé groene oase van de Oosterlingen. De loftwoningen gaan in een latere fase in verkoop.

Het Huis

Het Huis is dé ode aan het natuurlijke eilandleven op Oostenburg. De eerste stadswoning gaat in fase 1 in verkoop.

De Imker

De Imker is het bijenparadijs van Oosterlingen. De appartementen en stadswoningen gaan in een latere fase in verkoop.

De Zwaluwtoren

De Zwaluwtoren is dé warme, gloedvolle blikvanger van de Oosterlingen. In fase 1 gaan hier diverse appartementen en twee penthouses in verkoop.

Interesse?

Heb je belangstelling voor wonen in Oosterlingen? Schrijf je nu in!

Als je een account hebt kun je hier inloggen.