Nieuw woningaanbod in De Oosterlingen Amsterdam Oost

Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen die een ode brengen aan het eilandleven op het historische Oostenburg. De Oosterlingen is te vinden op één van de laatste kavels van Oostenburg, in het centrum van Amsterdam. Hier vind jij jouw plek. Een plek ‘to celebrate life’.

Woningen De Imker 4 juni in verkoop

Op dinsdag 4 juni start de verkoop van meer dan 20 nieuwbouwwoningen in De Oosterlingen. De laatste woningen worden daarmee aan het aanbod toegevoegd. De woningen variëren tussen studio’s, lofts, twee-, drie- en vierkamerappartementen, en een exclusief penthouse op het dak van het gebouw De Imker. Hier woon je omringd door groen, genietend van je eigen buitenruimte en met gezellige horeca om de hoek. 

Het nieuwe aanbod is veelal gelegen in het gebouw De Imker. Dit gebouw gaat volledig in verkoop op 4 juni en is het zogenaamde ‘bijenparadijs’ van De Oosterlingen. Door strategische plaatsing van bijenstenen in de gevel, draagt De Imker bij aan de bestuiving van bloemen, struiken en bomen in de stad en daarmee aan het behoud van een functionerend ecosysteem. De Imker heeft een warme, eigentijdse uitstraling door haar gevel van restpartijen baksteen. 

Kom naar het verkoop event

Je bent op 4 juni tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom op het verkoop event. We gaan graag het gesprek met je aan over het beschikbare aanbod in De Oosterlingen en beantwoorden je vragen. Lees hier alle informatie over het verkoop event.

Heb je interesse? Schrijf je hieronder in en kom naar het verkoop event.

Het Dek

Het Dek is op en top eilandsfeer! Het hergebruikte hout op de gevel geeft het Dek een verweerde en natuurlijke uitstraling. Op de (gemeenschappelijke) dakvlonders worden vlindervriendelijke bloemen- en plantenbakken geplaatst voorzien van vlinderhotels.

De Tuin

Dé groene oase van de Oosterlingen: de gevel van dDe Tuin is volledig bedekt met klimgroen. Dit zorgt voor verkoeling en waterbuffering in de stad. Tussen de planten hangen verschillende huismuskasten.

Het Hof

Robuust en modern, dat is Het Hof! Zodra je het Hof binnenstapt ervaar je direct de bijzondere lichtval en de unieke trappen. Het kunstwerk aan trappen leidt je naar jouw studio, appartement en naar het collectieve dakterras.

Het Riet

In het Riet staat de natuur centraal! Dit ervaar je door de groene daktuin in combinatie met de natuurlijke gevel van kalk, riet en biobased hars (biobased composiet). De natuurbeleving vanaf de daktuin wordt versterkt door de ligging naast het groene gebouw de Tuin. Het Riet betreed je vanuit het Hof.

Het Huis

Het Huis is dé ode aan het natuurlijke eilandleven op Oostenburg. De gevel is gemaakt van ‘rammed earth’ ofwel ‘gestampte aarde’ wat zorgt voor een unieke, levendige en duurzame uitstraling. Het vakmanschap straalt ervan af! Bijkomend voordeel is dat deze dikke gevel een stabiel binnenklimaat oplevert.

De Imker

Verbindend dat is de Imker! De Imker is het bijenparadijs van Oosterlingen Het dak is ingericht met bloemen, kruiden en plekken waar bijen blij van worden. Zo draagt Oosterlingen bij aan de bestuiving van bloemen, struiken en bomen in de stad.

De Zwaluwtoren

De Zwaluw is dé warme, gloedvolle blikvanger van de Oosterlingen. Dit gebouw wordt compleet in de kleur terracotta uitgevoerd. De Zwaluw torent met haar zeventien verdiepingen boven alle Oosterlingen uit. Op het dak vind je een gezamenlijk terras met waanzinnig uitzicht over Amsterdam!

7 gebouwen met karakter

In de woningzoeker vind je alle informatie over de woningen.

Bekijk hier het huidige aanbod in de woningzoeker.