1 september start verkoop fase 2!

Goed nieuws: op vrijdag 1 september start de verkoop van fase 2. Het gaat om 45 studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen, stadswoningen, lofts en maisonnettes. Bijna iedere woning is uniek, met speciale aandacht voor de relatie tussen privacy en ruimte voor spontane ontmoetingen.

Nieuw aanbod nú online!

Nu nieuw aanbod! Wegens succes van de verkoop in fase 1 zijn er nu 30 nieuwe studio’s en tweekamerappartementen toegevoegd aan deze fase. Dit betreft woningen met een woonoppervlakte van ca. 40 – 50 m2. Inschrijven kan tot 1 augustus 12.00 uur.

Eerste koopcontract getekend!

Hoera! De verkoop van fase 1 van de Oosterlingen is in volle gang. Deze week is door Šejla en Glenn het eerste koopcontract getekend. Zij gaan wonen in de Oosterlingen, gefeliciteerd!

15 mei start verkoop!

Goed nieuws: op maandag 15 mei start om 17:00 uur de verkoop van de eerste 50 woningen in de Oosterlingen! Het gaat om 50 studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen, stadswoningen en penthouses. Bijna iedere woning is uniek, met speciale aandacht voor de relatie tussen privacy en ruimte voor spontane ontmoetingen. Een ode aan het bruisende eilandleven op het historische Oostenburg!

Update planning

Helaas gaat het traject rondom het verkrijgen van de omgevingsvergunning langer in beslag nemen dan wij op voorhand hebben ingeschat. Dit vraagt ook om aanpassingen in het eerder gepresenteerde ontwerp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van een aantal gevelmaterialen en buitenruimtes. Dit laatste met name in de Zwaluwtoren.

Zes voordelen van nieuwbouw kopen in de Oosterlingen

Lees hier de zes voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning in de Oosterlingen.

Vrijblijvend advies over jouw hypotheekmogelijkheden

Als je overweegt om een nieuwbouwwoning te kopen komt er een hoop op je af. Zeker in deze toch wel dynamische tijd. Wellicht ben je al weken of zelfs langer bezig met het verzamelen van (hypotheek)informatie via allerlei kanalen. Zo worden familieleden en collega’s geraadpleegd, draait Google overuren met hypotheekvragen en worden verschillende rekentools bij meerdere geldverstrekkers ingevuld. Hier kan je behoorlijk van in de war raken, aangezien deze bronnen niet altijd de juiste informatie geven. De hypotheekaanvraag – en rente – lijkt namelijk niet meer op die van een jaar geleden. Maar wist je dat er vaak nog verschillende mogelijkheden zijn?

Wonen met de juiste balans tussen rust en levendigheid

Omgevingspsycholoog Joren van Dijk bestudeert het gedrag tussen mensen en hun omgeving. Ontwikkelaar Being heeft hem gevraagd om dat ook te doen op Oostenburg: “Door het industriële verleden heeft het eiland een stoer – bijna ruig – karakter. Het feit dat Oostenburg een eiland betreft, biedt bijzondere kwaliteiten. Het kan de ervaring van privacy en veiligheid verhogen.”

Save the date: presale event op 7 december

Op 7 december organiseren we een presale event in het Inntel Hotel Landmark op Oostenburg. Je bent tussen 17:00 uur en 20:00 uur van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met de zeven gebouwen.

‘Levendigheid en samenhang dat is de Oosterlingen’

Winy Maas, mede-oprichter van het architectenbureau MVRDV is verantwoordelijk voor het duurzame en natuur inclusieve ontwerp van de Oosterlingen. Een ode aan het eilandleven, de buurt en de stad Amsterdam. Samen met omgevingspsycholoog Joren van Dijk heeft hij invulling gegeven aan de identiteit en het ontwerp van de Oosterlingen. Hoe ze tot de verrassend opvallende invulling kwamen voor deze zeven contrastrijke, stoere gebouwen vertellen ze je graag.