Start bouw De Oosterlingen markeert slotfase nieuwe woonwijk Oostenburg, Amsterdam

Ontwikkelaar Being en bouwbedrijf Vink Bouw kondigen de start bouw van De Oosterlingen aan: zeven contrastrijke woongebouwen op het Amsterdamse ‘eiland’ Oostenburg. De realisatie van dit ensemble, gelegen op een van de laatste onbebouwde kavels van het eiland, vormt een belangrijke stap in de transformatie van deze historische scheepswerf tot levendige stadswijk. De oplevering staat gepland voor medio 2026.

Verkoop event 4 juni a.s.

Op dinsdag 4 juni start de verkoop van meer dan 20 nieuwbouwwoningen in De Oosterlingen. De laatste woningen worden daarmee aan het aanbod toegevoegd. Tussen 17:00 uur en 20:00 uur ben je van harte welkom op het verkoop event in het Inntel Hotels Amsterdam Landmark (VOC-kade 600).

Jouw hypotheek in 2024: De 5 belangrijkste veranderingen

Met het nieuwe jaar om de hoek brengen we je graag op de hoogte van de veranderende regelgeving rondom hypotheken. Hieronder bespreken we de drie meest significante veranderingen die invloed hebben op jouw hypotheek voor een woning in De Oosterlingen.

5 horeca-tips rondom de Oosterlingen

In onze vorige blog deelden we al 5 leuke musea en parken in de buurt van De Oosterlingen. Ook zijn er in het gezellige Amsterdam-Oost talloze horecagelegenheden te vinden. Van een uitgebreide lunch tot een koffietje onderweg. Wij zetten 5 leuke opties voor je op een rijtje.

5 hotspots rondom de Oosterlingen

In Oostenburg hoef je je nooit te vervelen. Een bezoekje aan je favoriete musea met je (klein)kinderen of even bijkomen in het park. Ga er lekker op uit en ontdek wat de omgeving rondom De Oosterlingen te bieden heeft. Wij zetten alvast 5 leuke opties voor je op een rijtje.

Koopcontract getekend!

De verkoop van De Oosterlingen is in volle gang. Vorige week tekende ook Jasper zijn koopcontract. Hij is de gelukkige koper van een van de appartementen in De Oosterlingen. Gefeliciteerd!

1 september start verkoop fase 2!

Goed nieuws: op vrijdag 1 september start de verkoop van fase 2. Het gaat om 45 studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen, stadswoningen, lofts en maisonnettes. Bijna iedere woning is uniek, met speciale aandacht voor de relatie tussen privacy en ruimte voor spontane ontmoetingen.

Nieuw aanbod nú online!

Nu nieuw aanbod! Wegens succes van de verkoop in fase 1 zijn er nu 30 nieuwe studio’s en tweekamerappartementen toegevoegd aan deze fase. Dit betreft woningen met een woonoppervlakte van ca. 40 – 50 m2. Inschrijven kan tot 1 augustus 12.00 uur.

Eerste koopcontract getekend!

Hoera! De verkoop van fase 1 van de Oosterlingen is in volle gang. Deze week is door Šejla en Glenn het eerste koopcontract getekend. Zij gaan wonen in de Oosterlingen, gefeliciteerd!

15 mei start verkoop!

Goed nieuws: op maandag 15 mei start om 17:00 uur de verkoop van de eerste 50 woningen in de Oosterlingen! Het gaat om 50 studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen, stadswoningen en penthouses. Bijna iedere woning is uniek, met speciale aandacht voor de relatie tussen privacy en ruimte voor spontane ontmoetingen. Een ode aan het bruisende eilandleven op het historische Oostenburg!