Jouw hypotheek in 2024: De 5 belangrijkste veranderingen

Met het nieuwe jaar om de hoek brengen we je graag op de hoogte van de veranderende regelgeving rondom hypotheken. Hieronder bespreken we de drie meest significante veranderingen die invloed hebben op jouw hypotheek voor een woning in De Oosterlingen.

5 horeca-tips rondom de Oosterlingen

In onze vorige blog deelden we al 5 leuke musea en parken in de buurt van De Oosterlingen. Ook zijn er in het gezellige Amsterdam-Oost talloze horecagelegenheden te vinden. Van een uitgebreide lunch tot een koffietje onderweg. Wij zetten 5 leuke opties voor je op een rijtje.

5 hotspots rondom de Oosterlingen

In Oostenburg hoef je je nooit te vervelen. Een bezoekje aan je favoriete musea met je (klein)kinderen of even bijkomen in het park. Ga er lekker op uit en ontdek wat de omgeving rondom De Oosterlingen te bieden heeft. Wij zetten alvast 5 leuke opties voor je op een rijtje.

Koopcontract getekend!

De verkoop van De Oosterlingen is in volle gang. Vorige week tekende ook Jasper zijn koopcontract. Hij is de gelukkige koper van een van de appartementen in De Oosterlingen. Gefeliciteerd!

1 september start verkoop fase 2!

Goed nieuws: op vrijdag 1 september start de verkoop van fase 2. Het gaat om 45 studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen, stadswoningen, lofts en maisonnettes. Bijna iedere woning is uniek, met speciale aandacht voor de relatie tussen privacy en ruimte voor spontane ontmoetingen.

Nieuw aanbod nú online!

Nu nieuw aanbod! Wegens succes van de verkoop in fase 1 zijn er nu 30 nieuwe studio’s en tweekamerappartementen toegevoegd aan deze fase. Dit betreft woningen met een woonoppervlakte van ca. 40 – 50 m2. Inschrijven kan tot 1 augustus 12.00 uur.

Eerste koopcontract getekend!

Hoera! De verkoop van fase 1 van de Oosterlingen is in volle gang. Deze week is door Šejla en Glenn het eerste koopcontract getekend. Zij gaan wonen in de Oosterlingen, gefeliciteerd!

15 mei start verkoop!

Goed nieuws: op maandag 15 mei start om 17:00 uur de verkoop van de eerste 50 woningen in de Oosterlingen! Het gaat om 50 studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen, stadswoningen en penthouses. Bijna iedere woning is uniek, met speciale aandacht voor de relatie tussen privacy en ruimte voor spontane ontmoetingen. Een ode aan het bruisende eilandleven op het historische Oostenburg!

Update planning

Helaas gaat het traject rondom het verkrijgen van de omgevingsvergunning langer in beslag nemen dan wij op voorhand hebben ingeschat. Dit vraagt ook om aanpassingen in het eerder gepresenteerde ontwerp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van een aantal gevelmaterialen en buitenruimtes. Dit laatste met name in de Zwaluwtoren.

Zes voordelen van nieuwbouw kopen in de Oosterlingen

Lees hier de zes voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning in de Oosterlingen.