15 mei start verkoop!

Goed nieuws: op maandag 15 mei start om 17:00 uur de verkoop van de eerste 50 woningen in de Oosterlingen! Het gaat om 50 studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen, stadswoningen en penthouses. Bijna iedere woning is uniek, met speciale aandacht voor de relatie tussen privacy en ruimte voor spontane ontmoetingen. Een ode aan het bruisende eilandleven op het historische Oostenburg!

Start verkoop evenement

Je bent op 15 mei tussen 17:00 uur en 20:00 uur van harte welkom op het start verkoop event in het Inntel Hotels Amsterdam Landmark (VOC-kade 600). Kom de brochures ophalen en stel je vragen aan de makelaars, de verkoopbegeleider en de ontwikkelaar. De Kredieter is aanwezig om al jouw financiële vragen te beantwoorden en de Eigenhuis Keukenadviseur voorziet je van persoonlijk keukenadvies.

Documenten online

Op 15 mei om 12.00 uur staan alle prijzen en verkoopdocumenten online. Bekijk dan alvast het woningaanbod via onze woningzoeker en download de plattegronden bij de bouwnummers van jouw voorkeur.

Planning

De verkoop start op maandag 15 mei om 17:00 uur. Je hebt tot maandag 29 mei 12:00 uur om je inschrijving digitaal af te ronden. Op 1 juni worden de woningen toegewezen.
Bekijk hier de planning van fase 1.