De Tuin

Dé groene oase van de Oosterlingen: de gevel van de Tuin is voorzien van klimgroen, zodat binnen een aantal jaren een volledig groene gevel ontstaat.  Zelfs het dak is volledig bedekt met groen. Dit zorgt voor verkoeling en waterbuffering in de stad. De hoge ramen zijn kenmerkend voor de woningen in de Tuin en creëren heerlijke lichte kamers. Tussen de planten hangen verschillende huismuskasten om de afnemende mussenpopulatie tegen te gaan. 

Appartementen overzicht

De Tuin bestaat uit één studio (ca. 40 m²) op de begane grond en acht loftwoningen verdeeld over drie verdiepingen. De loftwoningen zijn tussen 55 en 74 groot. Kenmerkend zijn de prachtige hoge plafonds van maar liefst 4,2 meter en de open verbinding naar de bovengelegen verdieping. Door de hoge ramen is er veel licht aanwezig en krijgt de woning een elegante en unieke uitstraling. Op de entresol vind je een ruime slaapverdieping met badkamer en kleinere bij-kamer. Je kunt kiezen tussen een woning aan de gezellige pleinzijde of juist de rustigere straatzijde.

Het Dek

Het Dek is op en top eilandsfeer! Het hergebruikte hout op de gevel geeft het Dek een verweerde en natuurlijke uitstraling. Op de (gemeenschappelijke) dakvlonders worden vlindervriendelijke bloemen- en plantenbakken geplaatst voorzien van vlinderhotels.

De Tuin

Dé groene oase van de Oosterlingen: de gevel van dDe Tuin is volledig bedekt met klimgroen. Dit zorgt voor verkoeling en waterbuffering in de stad. Tussen de planten hangen verschillende huismuskasten.

Het Hof

Robuust en modern, dat is Het Hof! Zodra je het Hof binnenstapt ervaar je direct de bijzondere lichtval en de unieke trappen. Het kunstwerk aan trappen leidt je naar jouw studio, appartement en naar het collectieve dakterras.

Het Riet

In het Riet staat de natuur centraal! Dit ervaar je door de groene daktuin in combinatie met de natuurlijke gevel van kalk, riet en biobased hars (biobased composiet). De natuurbeleving vanaf de daktuin wordt versterkt door de ligging naast het groene gebouw de Tuin. Het Riet betreed je vanuit het Hof.

Het Huis

Het Huis is dé ode aan het natuurlijke eilandleven op Oostenburg. De gevel is gemaakt van ‘rammed earth’ ofwel ‘gestampte aarde’ wat zorgt voor een unieke, levendige en duurzame uitstraling. Het vakmanschap straalt ervan af! Bijkomend voordeel is dat deze dikke gevel een stabiel binnenklimaat oplevert.

De Imker

Verbindend dat is de Imker! De Imker is het bijenparadijs van Oosterlingen Het dak is ingericht met bloemen, kruiden en plekken waar bijen blij van worden. Zo draagt Oosterlingen bij aan de bestuiving van bloemen, struiken en bomen in de stad.

De Zwaluwtoren

De Zwaluw is dé warme, gloedvolle blikvanger van de Oosterlingen. Dit gebouw wordt compleet in de kleur terracotta uitgevoerd. De Zwaluw torent met haar zeventien verdiepingen boven alle Oosterlingen uit. Op het dak vind je een gezamenlijk terras met waanzinnig uitzicht over Amsterdam!

7 gebouwen met karakter

In de woningzoeker vind je alle informatie over de woningen.
Bekijk hier het aanbod in onze woningzoeker!