1 september start verkoop fase 2!

Goed nieuws! Vrijdag 1 september is de verkoop gestart van fase 2. Dit betreft 45 studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen, stadswoningen, lofts en maisonnettes. Bijna iedere woning is uniek, met speciale aandacht voor de relatie tussen privacy en ruimte voor spontane ontmoetingen. Een ode aan het bruisende eilandleven op het historische Oostenburg!

Documenten online
Vanaf 1 september om 16:00 uur staan alle prijzen en verkoopdocumenten online. Bekijk dan het woningaanbod via onze woningzoeker en download de plattegronden bij de bouwnummers van jouw voorkeur.

Planning
De verkoop start op vrijdag 1 september om 16:00 uur. Je hebt tot vrijdag 15 september 16:00 uur om je inschrijving digitaal af te ronden.

Om je in te kunnen schrijven, maak je eerst een account aan via deze pagina. Of log je direct in, als je al een account hebt.

Heb je vragen over het aanbod, neem dan contact op met Viktor, Michiel of Sander van Heeren Makelaars via info@heerenmakelaars.nl of bel ons op 020 470 22 55. Maak onderaan deze pagina een account aan en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Homepage
Aanbod fase 1