Save the date: presale event op 7 december

Op 7 december organiseren we een presale event in het Inntel Hotels Landmark op Oostenburg (VOC-kade 600, 1018 LG Amsterdam). Je bent tussen 17:00 uur en 20:00 uur van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met de zeven Oosterlingen.

Loop binnen en maak kennis met de unieke gebouwen, diverse soorten woningen en stel al je vragen aan het verkoopteam. Hier vertellen we je alles over wonen in de Oosterlingen. Kom de brochure ophalen en stel je vragen aan de makelaars, architecten en ontwikkelaar. Ook de Kredieter is aanwezig om al jouw hypotheekvragen te beantwoorden. De verkoop van de Oosterlingen verloopt in fases. De voorbereidingen voor fase 1 zijn in volle gang. In de woningzoeker vind je de eerste informatie over de woningen.

 

Routebeschrijving

Op Oostenburg is de auto te gast en krijgen fietsers en voetgangers de ruimte. Kom je met de auto naar het presale event? Dan kun je parkeren in Q-Park Oostenburg. Vanaf hier is het ongeveer 3 minuten lopen naar het Inntel Hotels Landmark (VOC-kade 600).

Wil je meer weten over de Oosterlingen? Lees hier alles over het unieke plan of schrijf je gelijk in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte. Volg ons via Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws.