Nieuw aanbod nú online!

Goed nieuws: wegens succes van de verkoop in fase 1 zijn er nu 30 nieuwe woningen toegevoegd aan deze fase. Het gaat om 30 studio’s en tweekamerappartementen, met een woonoppervlakte van ca. 40 – 50 m2. Bijna elke woning is uniek, met speciale aandacht voor de relatie tussen privacy en spontane ontmoetingen. Dat is op en top genieten van het bruisende eilandleven op het historische Oostenburg.

Bekijk hier het nieuwe aanbod >>

Studio’s en tweekamerappartementen
Het nieuwe aanbod biedt lichte woonkamers met veel privacy, grote raampartijen, een designkeuken en complete badkamer. De meeste woningen hebben een eigen buitenruimte, zoals een balkon, loggia of dakterras. Ook heb je toegang tot de drie gemeenschappelijke groene daktuinen, een oase van rust. Je hebt dus altijd de mogelijkheid om te genieten van de zon, midden in de stad!

Duurzame woningen
Alle woningen zijn voorzien van de meest duurzame gemakken. De beste isolatie, triple glas, vloerverwarming en een WKO-installatie met warmtepomp zorgen voor een optimaal leefklimaat tegen lage energielasten. Ben je benieuwd naar de andere voordelen van een nieuwbouwwoning op deze prachtige locatie? Je leest het hier. 

Planning
De verkoop van het nieuwe aanbod is gestart. Zie jij jezelf hier wonen? Bekijk het aanbod en schrijf je in! Maak een account aan of log direct in als je dit al hebt. Je hebt tot dinsdag 1 augustus 12:00 uur om je inschrijving digitaal af te ronden. Op woensdag 9 augustus worden de woningen toegewezen. Bekijk hier de planning van fase 1 – aanvullend aanbod.