Verkoop event 4 juni a.s.

Op dinsdag 4 juni start de verkoop van meer dan 20 nieuwbouwwoningen in De Oosterlingen. De laatste woningen worden daarmee aan het aanbod toegevoegd. Tussen 17.00 en 20.00 uur ben je van harte welkom op het verkoop event in het Inntel Hotels Amsterdam Landmark (VOC-kade 600). Stel al je vragen over het beschikbare aanbod aan de aanwezige makelaars, verkoopbegeleider en ontwikkelaar. We nemen je graag mee door de woningzoeker, het plan en de planning. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Heb je intresse? Schrijf je hieronder in en kom naar het verkoop event.

Wonen in hartje Amsterdam

De woningen die op 4 juni in verkoop gaan variëren tussen studio’s, lofts, twee-, drie- en vierkamerappartementen, en een exclusief penthouse op het dak van het gebouw De Imker. Hier woon je omringd door groen, genietend van je eigen buitenruimte en met gezellige horeca om de hoek.

Het nieuwe aanbod is veelal gelegen in het gebouw De Imker. Dit gebouw gaat volledig in verkoop op 4 juni en is het zogenaamde ‘bijenparadijs’ van De Oosterlingen. Door strategische plaatsing van bijenstenen in de gevel, draagt De Imker bij aan de bestuiving van bloemen, struiken en bomen in de stad en daarmee aan het behoud van een functionerend ecosysteem. De Imker heeft een warme, eigentijdse uitstraling door haar gevel van restpartijen baksteen. Het nieuwe aanbod is vanaf 4 juni zichtbaar in de woningzoeker.