Vrijblijvend advies over jouw hypotheekmogelijkheden

Als je overweegt om een nieuwbouwwoning te kopen komt er een hoop op je af. Zeker in deze toch wel dynamische tijd. Wellicht ben je al weken of zelfs langer bezig met het verzamelen van (hypotheek)informatie via allerlei kanalen. Zo worden familieleden en collega’s geraadpleegd, draait Google overuren met hypotheekvragen en worden verschillende rekentools bij meerdere geldverstrekkers ingevuld. Hier kan je behoorlijk van in de war raken, aangezien deze bronnen niet altijd de juiste informatie geven. De hypotheekaanvraag – en rente – lijkt namelijk niet meer op die van een jaar geleden. Maar wist je dat er vaak nog verschillende mogelijkheden zijn?

Je huidige hypotheekrente meeverhuizen

Een trend die we de afgelopen maanden steeds meer zien is het meeverhuizen van je huidige hypotheekrente. Banken noemen dit de ‘verhuisregeling’ of ‘meeneemregeling’. Dat is bijvoorbeeld aantrekkelijk als je voor een langere tijd een laag rentepercentage hebt afgesproken. De Oosterlingen werkt samen met onafhankelijk hypotheekadviesbureau De Kredieter. Tijdens het presale event op woensdag 7 december zijn zij aanwezig om al jouw hypotheekvragen te beantwoorden.

Eerste hypotheekgesprek

Je kunt natuurlijk ook kosteloos en geheel vrijblijvend een eerste gesprek aanvragen bij De Kredieter. Tijdens een eerste hypotheekgesprek worden de meest gestelde vragen besproken, zoals: ‘Hoeveel kan ik maximaal lenen?’, ‘Wat worden mijn maandlasten?’, ‘Hoe verloopt de aanvraagprocedure?’, ‘Heb ik een vast contract nodig?’, et cetera. Zo ben je goed geïnformeerd over de ins en outs van de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komen namelijk nogal wat extra factoren kijken. Zo geven sommige geldverstrekkers extra korting voor een duurzame (nieuwbouw)woning, krijg je te maken met rentevergoeding tijdens de bouw en zijn er opties voor het eventueel meefinancieren van de dubbele lasten gedurende de bouwperiode. De adviseurs van De Kredieter informeren je graag over het hypotheekaanvraag proces en begeleiden je tijdens het overwegen van alle mogelijkheden. Als onafhankelijk tussenpersoon kan De Kredieter hypotheken van elke geldverstrekker aanbieden. Ook heeft De Kredieter met meerdere geldverstrekkers de afspraak om binnen drie werkdagen een finaal akkoord voor een hypotheekaanvraag op tafel te krijgen. Dat betekent voor jou als koper dat je binnen een week zekerheid hebt!

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met De Kredieter. Of stel al je vragen persoonlijk tijdens het presale event op woensdag 7 december.